Legolcsóbb weboldal készítés

Legolcsóbb weboldal készítés ára bruttó 25.000.-Ft

Az ár tartalmazza:

  • .hu végződésű domain név igénylése és fenntartása 2 évig
  • 250 MB tárhely és fenntartása 2 évig
  • Ingyenes SSL tanúsítvány (Https:// kezdetű, biztonságos kapcsolatot jelző, kis zöld lakattal jelenik meg a weboldal. Nálunk ez díjmentes! Nem biztonságos weboldalak ideje lejárt, nem érdemes ilyen weboldalakat készíteni.
  • Weboldal elkészítése az átküldött szöveg alapján WordPress sablonnal, + 1 db módosítást
  • Mobilbarát, gyorsan, átlagosan 0.4 s alatt betöltődő weboldal: mobilon, tableten és asztali gépen is jól olvasható, felhasználóbarát kialakítás
  • Legfeljebb 10 menüpontot (például szolgáltatások, bemutatkozás, elérhetőség …)
  • Legfeljebb 20 db fotó feltöltése, méretezése
  • 6 hónap szervizgarancia

Ingyenes felhasználási útmutató

Legolcsóbb weboldal készítés ára bruttó 25.000.-Ft. Fizetés utólag a weboldal tesztelése után. Domain név, tárhely, és SSL tanúsítvány az árban, ez más szolgáltatóknál már eléri éves szinten akár a 20.000.-Ft-ot is. Az ár nem tartalmazza a szövegírást, és a tanácsadást. A garancia nem vonatkozik a megrendelő által véletlenül letörölt, vagy módosított hibákra. Az ár egy utólagos módosítást is tartalmaz, további módosítás 8.000.-Ft. Az ajánlat új domain igénylés esetén érvényes, nem vonatkozik már meglévő, beregisztrált domain nevekre.

Meglévő domain esetében

Meglévő domain esetében a tárhelyet a megrendelőnek kell biztosítania, jellemzően annál a szolgáltatónál, ahol a domaint regisztrálták. Átlagosan ez az összeg évi  10.000.-Ft-ot is elérheti, plussz az SSL tanúsítvány + 5.000.-Ft is lehet.  Sokszor előfordul, hogy érdemes inkább a nevet átregisztrálni (3000.-Ft + ÁFA) az általam ajánlott, megbízható, gyors tárhely szolgáltatóhoz, viszont így a domain regisztrációt kétszer fizeti ki a megrendelő. További probléma, hogy általában a saját E-mail címével regisztrált a tulajdonos. A weboldal elkészítéséhez szükségesek a belépési adatokat (felhasználónév, jelszó), amiket nekem tudnom kell, vagyis át kell adni felhasználónevet, és a jelszavakat, ami a munkámhoz elengedhetetlen. Röviden ezért problémás a meglévő domain név. Mielőtt megrendeli a nevet, nézze meg a tárhely árakat is. A domain név tárhely nélkül, olyan, mint pohár víz, pohár nélkül.

A két weboldal ugyanolyan felhasználói élményt nyújt, ugyanúgy néz ki, ugyanolyanok a menüpontok, ugyanolyan gyorsan betöltődik. A különbség csupán annyi, hogy az egyik a Google kereső első oldalán van, természetes módon, nem fizetett hirdetésként, a másik pedig a 10 oldal körül. A különbség egyszóval a SEO! Magyarul keresőoptimalizálás, azaz az a háttérmunka, ami a weboldal a Google kereső első oldalára repíti.

weblap készítés árak

 

 

 

Hozzászólások lezárva.